Kwaliteit leveren is mensenwerk!
Onze medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde. Wat doen zij precies?

Richard Schipper

Onderhoudt de contacten met onze zakelijke cliënten en geeft hen advies. Tevens coördineert hij de werkzaamheden inzake het opstellen van jaarrekeningen en aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. E-mail.

Greet Schipper

Voert diverse receptiewerkzaamheden uit en assisteert bij de financiële administratie. E-mail.

Karin Speets

Houdt zich bezig met het kantoormanagement alsmede de advisering en uitvoering van de loonadministratie. E-mail.

Math Litjens

Verzorgt de loonadministratie en doet tevens de jaarverslaggeving alsmede de fiscale aangiften van ondernemers. E-mail.

Greetje Vonk

Voert diverse receptiewerkzaamheden uit en verzorgt de financiële administratie en aangiften omzetbelasting voor onze cliënten. E-mail.

Linda Ursem

Verzorgt het opstellen van jaarrekeningen en aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting van ondernemers. E-mail.

Merel smit

Begeleid ondernemers met de start, groei en online toepassingen voor de financiële administratie. Houdt zich verder bezig met het verwerken van de financiële administraties en de aangiften omzetbelasting. Verder het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en van particulieren en ondernemers. E-mail.

Karin Baltus

Begeleid ondernemers met de start, groei en online toepassingen voor zowel de loon- als financiële administratie. Houdt zich verder bezig met het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting van particulieren en ondernemers. E-mail.

Door scholing en cursussen houden de medewerkers van Administratiekantoor R.A. Schipper hun kennisniveau op peil en kunnen wij steeds de kwaliteit leveren die wij nastreven.
Administratiekantoor
RA Schipper

Bezoekadres:
Overweg 23
1713 HX  Obdam
Postadres:
Postbus 54
1713 ZH  Obdam
Tel. (0226) 452473

stuur ons een e-mail
algemene voorwaarden / privacy- en beveiligingsbeleidHulp op afstand