Over R.A. Schipper

Sinds 1977 een betrouwbare partner

Administratiekantoor R.A. Schipper is sinds de oprichting de betrouwbare partner voor uw zakelijke dienstverlening. In de loop der jaren hebben wij een team van gemotiveerde medewerkers opgebouwd die u graag ondersteunen met diverse administratieve, fiscale en alle daarmee verband houdende werkzaamheden. Hierin heeft een ieder zijn of haar eigen taak en specialisatie, maar steeds zijn wij in staat om samen te werken in het grotere geheel van uw onderneming.

Wij zijn een administratiekantoor in de breedste zin van het woord. Uiteraard verzorgen wij de financiële administratie voor onze cliënten. Wij doen echter veel meer. Desgewenst kunnen wij u ook begeleiden bij het opzetten van een eigen administratie, die wij periodiek voor u kunnen controleren. Daarbij stellen wij de benodigde jaarrekeningen op aan de hand van de financiële administratie, zodat u goed geïnformeerd bent over het reilen en zeilen van uw onderneming.

Wij hebben een aparte afdeling voor de verzorging van loonadministraties, waarmee wij u veel werk uit handen kunnen nemen.

Tot slot hebben wij alle benodigde fiscale kennis in huis om u op de juiste manier te kunnen adviseren. Wij zijn aangesloten bij de Fiscount Advies Groep, waardoor wij ook de meest complexe zaken voor u kunnen afhandelen.