Geschiedenis

Ondernemer in hart en nieren
Richardus Antonius Schipper werd op 4 april 1953 geboren in Zandwerven, als zoon van een ondernemer. Net als bij zijn broers en zussen zat het ondernemen hem in ’t bloed. Hij begon al snel plannen te maken voor een eigen bedrijf.

In 1977 besloot Richard Schipper om – naast zijn reguliere baan – een deel van zijn tijd te gaan besteden aan zijn eigen administratiekantoor. Daarvoor had hij al veel ervaring opgedaan als assistent accountant en als administrateur. De eigen zaak liep snel goed en Richard Schipper besloot om zich hier volledig op te gaan focussen, daarbij gesteund door zijn vrouw Greet. Hierdoor heeft hij veel ervaring in het begeleiden en adviseren van zowel startende als grotere ondernemingen.

Terug in de tijd.
In 1977 richtte Richard Schipper Administratiekantoor R.A. Schipper op. De start was in Hoogwoud, maar na een jaar verhuisde het bedrijf naar Obdam. Aanvankelijk werd de gehele boekhouding nog handmatig verwerkt. Al snel echter werd de eerste computer aangeschaft en begon het bedrijf zich te moderniseren.

Administratiekantoor R.A. Schipper is in de loop der jaren gestaag door blijven groeien. Dat maakte diverse verhuizingen, binnen Obdam, noodzakelijk: naar de Middelstik (1990), naar de Handelskade (1995) en naar het huidige moderne kantoorpand aan de Overweg 23 (2008). We zitten hier op een goed bereikbare locatie, met volop parkeergelegenheid. U bent hier van harte welkom!